Värikylläinen Tiramisù

Värikylläinen Tiramisù

27.2.2018 / Ei kommentteja

Hyvinkään Orkesterin maaliskuinen konsertti Hyvinkään kaupungintalolla kurkistaa tämän päivän Italiaan. Vanhin konsertin teoksista on sävelletty vuonna 1964, tuorein on muutaman vuoden takaa. Kaikkiaan kolme konsertin kuudesta teoksesta on kuluvalta vuosikymmeneltä.

Konsertin eri kamarimusiikkikokoonpanoja johtaa kapellimestari Tuomas Pirilä ja solistina laulaa mezzosopraano Anu Ontronen. Luvassa on värikylläinen ilta, kun tutuista soittimista preparoidaan ihan uuden kuuloisia instrumentteja, ja arkiset esineet respakellosta pesukoneen poistoletkuun nähdään konserttilavalla rinta rinnan perinteisempien soitinten kanssa.

Jännittäviä hetkiä luvassa – benvenuti!

Ota yhteyttä

Hyvinkään Orkesteri konsertoi akustisesti mainiossa, konserttikäyttöön suunnitellussa Hyvinkääsalissa.

  • Hyvinkään Orkesteri: Kauppatori 1, 05800 Hyvinkää
  • Intendentti Charlotta Kivistö: +358 40 773 8466, charlotta.kivisto@hyvinkaanorkesteri.fi
  • Taiteellinen johtaja Tuomas Pirilä: +358 40 587 1436, tuomas.pirila@hyvinkaanorkesteri.fi
go-top