Suurenmoinen syys lähestyy!

Suurenmoinen syys lähestyy!

27.8.2018 / Ei kommentteja

Hyvinkään Orkesterin syyskauden konsertit ovat totta vie suuria ja suurenmoisia – suurten sinfoniaorkestereiden ohjelmistossa soivat klassisen orkesterikirjallisuuden suuret mestariteokset ja solisteiksi saapuvat suurenmoiset Olli Mustonen ja Jonathan Roozeman. UV-konserteissa solisteja on peräti neljä, kun vuoden viimeisissä konserteissa lavalle nousee The Golden Horns -käyrätorvikvartetti. Sinfoniakonsertit johtaa kapellimestari Tuomas Pirilä, joka on toiminut Hyvinkään Orkesterin kapellimestarina 30 vuoden ajan.

Marraskuussa Orkesteri vierailee Hämeenlinnan ja Salo-Uskelan kirkoissa kyseisten seurakuntien tuottamissa Verdi-konserteissa ja syyskauden alkajaisiksi Hyvinkään musiikkiopiston ja Orkesterin väki pyöräyttävät käyntiin Eläinten karnevaalin Tapiola Sinfoniettasta tutun Jukka Rantamäen toimiessa konsertin kapellimestarina ja kertojana. Eläinten karnevaalia värittävät lisäksi Hakasirkus sekä Lasten ja nuorten kuvataidekoulu, ja produktio on osa Hyvinkään kaupungin Kulttuuripolku-hanketta.

Pulttikavereista on siirrytty syyskaudella Konserttitreffeihin, eli kulloisenkin Hyvinkääsalin konsertin yhteydessä järjestetään kurkistus konserttiin klo 17.30 yleisölämpiön 2. kerroksessa.

Tervetuloa syksyn konsertteihin!

Ota yhteyttä

Hyvinkään Orkesteri konsertoi akustisesti mainiossa, konserttikäyttöön suunnitellussa Hyvinkääsalissa.

  • Hyvinkään Orkesteri: Kauppatori 1, 05800 Hyvinkää
  • Intendentti Charlotta Kivistö: +358 40 773 8466, charlotta.kivisto@hyvinkaanorkesteri.fi
  • Taiteellinen johtaja Tuomas Pirilä: +358 40 587 1436, tuomas.pirila@hyvinkaanorkesteri.fi
go-top