UV-liput pukinkonttiin!

UV-liput pukinkonttiin!

21.11.2018 / Ei kommentteja

Hyvinkään Orkesterin syyskautta on jäljellä enää pari konserttia.

Legendaaristen UV-konserttien solistitehtävissä soittaa tällä kertaa huima The Golden Horns -käyrätorvikvartetti. Solistinumerona kuultavan Robert Schumannin Konserttikappaleen F-duuri lisäksi konsertissa on luvassa oopperasäveliä Nicolailta, Lortzingilta, Auberilta, Saint-Saënsilta ja Delibes’ltä – korvamatojen määrää ei pitele mikään!

UV-konsertit nauttivat perinteisesti suurta yleisömenestystä, joten ostathan konserttilippusi jo ajoissa ennakkoon! Liput ovat myös oivallinen joululahjavinkki; konserttiliput ostamalla tuet hyvinkääläistä kulttuurielämää ja tarjoat samalla ystävällesi aineetonta hyvää, jonka voima kantaa pitkälle uuteen vuoteen 2019.

Lämpimästi tervetuloa vuoden viimeisiin konsertteihin!

Ota yhteyttä

Hyvinkään Orkesteri konsertoi akustisesti mainiossa, konserttikäyttöön suunnitellussa Hyvinkääsalissa.

  • Hyvinkään Orkesteri: Kauppatori 1, 05800 Hyvinkää
  • Intendentti Charlotta Kivistö: +358 40 773 8466, charlotta.kivisto@hyvinkaanorkesteri.fi
  • Taiteellinen johtaja Tuomas Pirilä: +358 40 587 1436, tuomas.pirila@hyvinkaanorkesteri.fi
go-top