Kauhua tienvarren motellissa ja viestejä tuonpuoleisesta

Kauhua tienvarren motellissa ja viestejä tuonpuoleisesta

25.2.2019 / Ei kommentteja

Hyvinkään Orkesterin maaliskuinen kolmen konsertin minikiertue tuo konserttisaleihin Hyvinkään Orkesterin jousiston pianolla ryyditettynä. Orkesteri saa lisäksi rinnalleen kaksi tanssitaiteilijaa: Mikko Lampisen sekä tähtitanssija Minna Tervamäen.

Konserttien ohjelma on kiehtova ja vie kaikkien tunteman Psykon viiltävistä veitseniskuista sulokkaan Satien valssitunnelmointiin, mainiosta Mustosesta harvemmin kuultuun, säkenöivän keväiseen Blochin Concerto grossoon. Konsertin alkajaisiksi kuullaan ukrainalaissyntyisen Valentyn Sylvestrovin Sanansaattaja taidokkaine Mozart-mausteineen.

Tanssijoiden päänumerona on Mustosen Triptyykki, mutta he inspiroituvat värittämään myös muita konsertin kappaleita. Ainoastaan Psykon tanssijat jättävät omien sanojensa mukaan kokonaan ”suosiolla soittajille”.

Ota yhteyttä

Hyvinkään Orkesteri konsertoi akustisesti mainiossa, konserttikäyttöön suunnitellussa Hyvinkääsalissa.

  • Hyvinkään Orkesteri: Kauppatori 1, 05800 Hyvinkää
  • Intendentti Charlotta Kivistö: +358 40 773 8466, charlotta.kivisto@hyvinkaanorkesteri.fi
  • Taiteellinen johtaja Tuomas Pirilä: +358 40 587 1436, tuomas.pirila@hyvinkaanorkesteri.fi
go-top