Intendentti Charlotta Kivistö

Charlotta Kivistö on toiminut Hyvinkään Orkesterin intendenttinä vuodesta 2008. Koska Hyvinkään Orkesterissa ei ole muita kuukausipalkattuja työntekijöitä, kuuluvat intendentin tehtäviin kaikki Orkesterin toiminnan pyörittämiseen liittyvät työt soittajien rekrytoinnista varainhankintaan, mainonnasta palkanlaskuun.

Vuodesta 1998 Hyvinkään Orkesterissa soittanut Kivistö piipahtaa vielä intendenttinä toimiessaankin silloin tällöin orkesterin puolella, tutulla paikallaan kakkosviulun kakkospultin ylädivisissä soittamassa. Musiikin monitoiminaisena ja hyvinkääläisenä kulttuuriyhdistysaktiivina tunnettu Kivistö opetti pitkään intendentin toimensa ohella Hyvinkään musiikkiopistossa musiikin perusteita, mutta lopetti opetustyöt aloitettuaan Riihimäen Kesäkonserttien toiminnanjohtajana keväällä 2014. Hän on tuttu näky seutukunnalla mm. hyvinkääläisen KulkuriTeatterin näyttelevänä puheenjohtajana, aktiivisena keikkamuusikkona sekä kesäisin Riihimäen seurakunnan kanttorina.

Kivistö on Suomen Sinfoniaorkesterit ry:n hallituksen jäsen sekä Suomen Musiikkineuvoston (FMC) hallituksen varajäsen ja Musiikkineuvoston Musiikki ammattina -työryhmän puheenjohtaja.

 

Charlotta_Kivisto