Iloista uutta vuotta!

Iloista uutta vuotta!

30.12.2015 / Ei kommentteja

Hyvinkään Orkesterin konserttivuosi on kahta konserttia vaille paketissa! Ostathan lippusi upeisiin UV-konsertteihimme etukäteen, sillä lippuostosta ei kannata jättää näissä konserteissa ovimyynnin varaan.

Orkesterin uudet nettisivut avautuvat tammikuun tullen ja kevään ensimmäisen konsertti on luvassa 2.2. klo 19.00 Hyvinkääsalissa. Ranskalaisen kevään avajaiskonsertissa sukelletaan tuolloin Aurinkokuninkaan hoviin, barokkiajan Ranskaan. Konsertin juontaa vanhan musiikin ekspertti, radioääni Risto Nordell ja mukana on La Porte du Temps -barokkitanssiryhmä Maria Hostikan johdolla.

Mitä parhainta alkavaa konserttivuotta 2016!

 

Ota yhteyttä

Hyvinkään Orkesteri konsertoi akustisesti mainiossa, konserttikäyttöön suunnitellussa Hyvinkääsalissa.

  • Hyvinkään Orkesteri: Kauppatori 1, 05800 Hyvinkää
  • Intendentti Elina Heikkinen: elina.heikkinen@hyvinkaanorkesteri.fi
  • Taiteellinen johtaja Tuomas Pirilä: +358 40 587 1436, tuomas.pirila@hyvinkaanorkesteri.fi
go-top