Salonkiyhtye tanssittaa

Salonkiyhtye tanssittaa

8.2.2016 / Ei kommentteja

Hyvinkään Orkesterin salonkiyhtye tanssittaa hyvinkääläisiä wanhoja lukioiden yhteisissä wanhojentanssinäytöksissä Martinhallissa perjantaina 19.2. Tänä vuonna wanhojentanssikeikalla ollaankin jo järjestyksessään peräti viidettä kertaa! 9-henkinen tanssiyhtye soittaa tutut tanssit Virginia Reelistä Cicapohon ja Kehruuvalssiin, ja yleisö pääsee lopuksi tanssimaan mukaan ihanan ”Kultaa ja hopeaa”-salonkivalssin tahtiin. Osaan kappaleista nuotit ja sovitukset ovat löytyneet valmiina, mutta muutama nuotinnettiin ja sovitettiin koulujen liikunnanopettajilta saadulta tanssi-cd:ltä varta vasten, Orkesterin oman väen voimin.

Ota yhteyttä

Hyvinkään Orkesteri konsertoi akustisesti mainiossa, konserttikäyttöön suunnitellussa Hyvinkääsalissa.

  • Hyvinkään Orkesteri: Kauppatori 1, 05800 Hyvinkää
  • Intendentti Elina Heikkinen: elina.heikkinen@hyvinkaanorkesteri.fi
  • Taiteellinen johtaja Tuomas Pirilä: +358 40 587 1436, tuomas.pirila@hyvinkaanorkesteri.fi
go-top