UV-konserttien hurmaa!

UV-konserttien hurmaa!

1.10.2016 / Ei kommentteja / Tagit: Hyvinkää100, Hyvinkään Orkesteri, Hyvinkääsali, Janne Mertanen, Suomi100, Tuomas Pirilä, UV

Hyvinkäällä on jo 25 vuoden ajan jätetty vanhalle vuodelle hyvästit mainioiden UV-konserttien tahtiin, eikä kuluva syksy tuo poikkeusta perinteisiin.

Järjestyksessään 26. kerran Hyvinkääsalissa otetaan varaslähtö uuteen vuoteen, joka tällä kertaa tietää suurta juhlaa paitsi 100-vuotiaalle Suomelle, myös samanikäiselle Orkesterin kotikaupungille. Konserttien solistina soittaa huikaiseva pianisti Janne Mertanen, jonka taituroinnista päästään nauttimaan väliajan molemmin puolin Schumannin ja Chopinin sävelin.

Sekä uudenvuodenaaton että sen pikkusisaren, nyt jo kuudetta kertaa järjestettävän aatonaaton konsertin ohjelmistot ovat identtiset. Solistinumeroiden lisäksi suuren sinfoniaorkesterin ohjelmassa kuullaan syksyn teemaan sopivasti legendoista ja itämaisista tarinoista ammentavia upeita, kuplivia, iloisia ja loisteliaita sävelmiä. Konserttien ohjelmistot löydät ”Konsertit”-välilehdeltä, UV-konsertteja klikatessasi.

Tervetuloa viettämään vuoden viimeisiä päiviä Hyvinkään Orkesterin seuraan Hyvinkääsaliin!

Ota yhteyttä

Hyvinkään Orkesteri konsertoi akustisesti mainiossa, konserttikäyttöön suunnitellussa Hyvinkääsalissa.

  • Hyvinkään Orkesteri: Kauppatori 1, 05800 Hyvinkää
  • Intendentti Elina Heikkinen: elina.heikkinen@hyvinkaanorkesteri.fi
  • Taiteellinen johtaja Tuomas Pirilä: +358 40 587 1436, tuomas.pirila@hyvinkaanorkesteri.fi
go-top