Merenkuningattaren valtakuntaan!

Merenkuningattaren valtakuntaan!

25.11.2016 / Ei kommentteja / Tagit: anni swan, Hyvinkään Orkesteri, Hyvinkääsali, martti suosalo, merenkuningatar, samuli hyvärinen, tiina markkanen

Hyvinkään Orkesterin sadunhohtoinen syksy jatkuu kamarimusiikkifantasian ”Merenkuningatar ja hänen poikansa” myötä.

Toukokuussa Helsingissä kantaesityksensä saanut produktio nähdään Hyvinkääsalissa kolmesti, kun 5.12. aamupäivällä saamme vieraaksemme kaikki kaupungin ekaluokkalaiset ”Kultuuripolku”-ohjelman mukaisesti ja illalla klo 18.00 on vuorossa yleisönäytös. Teoksen libreton on Anni Swanin samannimisen sadun pohjalta kirjoittanut Eeva Tervala ja fantasian on säveltänyt Juan Antonio Muro.

Visuaalisesti näyttävän esityksen on ohjannut Martina Roos ja huikeat videoprojisoinnit ovat Timo Wrightin käsialaa. Musiikkiteknologi Timo Kurkikangas, lavaste- ja pukusuunnittelija Tarmo Tanttu sekä valossuunnittelija Ilkka Kuusimäki ovat loihtineet sekä visuaalisesti että kuulokuvaltaan upean ympäristön, jonka keskelle laulajat Tiina Markkanen ja Samuli Hyvärinen sulahtavat useissa rooleissa Swanin sadun käänteissä. Kapellimestarina toimii Hyvinkään Orkesterin tuttu Tuomas Pirilä ja kolmihenkisen orkesterin muodostavat Okko Kivikataja (klarinetti & bassoklarinetti), Timo Latonen (piano) sekä Markus Pelli (sello).

Lisää tietoa produktiosta löytyy sivulta www.merenkuningatar.fi

Tervetuloa viettämään itsenäisyyspäivän aattoa Hyvinkääsaliin, sinivalkoisiin tunnelmiin!

Ota yhteyttä

Hyvinkään Orkesteri konsertoi akustisesti mainiossa, konserttikäyttöön suunnitellussa Hyvinkääsalissa.

  • Hyvinkään Orkesteri: Kauppatori 1, 05800 Hyvinkää
  • Intendentti Elina Heikkinen: elina.heikkinen@hyvinkaanorkesteri.fi
  • Taiteellinen johtaja Tuomas Pirilä: +358 40 587 1436, tuomas.pirila@hyvinkaanorkesteri.fi
go-top