UV-hurmaa Hyvinkäällä!

UV-hurmaa Hyvinkäällä!

19.12.2017 / Ei kommentteja

Hyvinkään Orkesterin perinteinen UV-konserttikaksikko lähestyy!

Tänä vuonna Hyvinkään Orkesterin vuoden viimeinen konsertti järjestetään jo järjestyksessään 27. kerran. 2000-luvulle tultaessa aattoillan konsertit alkoivat säännöllisesti myydä loppuun jo ennen h-hetkeä, minkä seurauksena aattoillan tapahtuma sai kaverikseen aatonaattoillan konsertin. Tänä vuonna aatonaaton konsertti järjestetään sekin jo 7. kertaa, eikä UV-konserttien suosiolle näy hiipumisen merkkejä. Kiitos aktiiviselle yleisöllemme, monelle tämä konsertti on perinne vähintään siinä missä meille orkesterilaisillekin!

Suuri suomalainen ja hyvinkääläinen juhlavuosi alkaa olla lopuillaan. Hyvinkäällä juhlinta alkoi Hyvinkään Orkesterin edellisistä UV-konserteista ja komeasta ilotulituksesta, joka poksahteli Hyvinkään Orkesterin soittaman ”Finlandian” tahtiin. Aiempien vuosien tapaan suunnataan tälläkin kertaa katseet konserttien kappalevalinnoilla menneen sijaan kohti tulevaa, kohti Hyvinkään Orkesterin italialaista kevättä. UV-konserttien ohjelma koostuu italialaisista oopperaklassikoista. Solistina laulaa tenori Christian Juslin ja konsertit johtaa kapellimestari Tuomas Pirilä. Uudenvuoden tunnelmaan siivittää myöskin lasillinen kuohuvaa aattoillan konsertin väliajalla.

Hyvinkään Orkesteri toivottaa ihanaa alkavaa konserttivuotta 2018!

Ota yhteyttä

Hyvinkään Orkesteri konsertoi akustisesti mainiossa, konserttikäyttöön suunnitellussa Hyvinkääsalissa.

  • Hyvinkään Orkesteri: Kauppatori 1, 05800 Hyvinkää
  • Intendentti Elina Heikkinen: elina.heikkinen@hyvinkaanorkesteri.fi
  • Taiteellinen johtaja Tuomas Pirilä: +358 40 587 1436, tuomas.pirila@hyvinkaanorkesteri.fi
go-top