Sittenkin soi!

22.5.2020 / Ei kommentteja

Hyvinkään Orkesterin kesäkuinen konserttiperiodi toteutuu! Konsertti järjestetään Hyvinkään kirkossa – alkuperäisen vanhan kirkon sijaan – ja konsertti striimataan suorana verkkolähetyksenä Hyvinkään kaupungin ja Orkesterin sosiaalisten kanavien kautta.

Kirkkosalissa voi tällä haavaa olla kerrallaan enintään 50 henkilöä, mutta seuraamme tiiviisti valtiovallan suosituksia ja AVIn ohjeistuksia. Järjestyksenvalvoja huolehtii turvallisesta konserttivierailusta, jonka mahdollistaa suuri, avara kirkkosali – sen suojissa voi istua väljästi ja nauttia ihanasta Beethoven-klassikosta. Tervetuloa mukaan!

Ota yhteyttä

Hyvinkään Orkesteri konsertoi akustisesti mainiossa, konserttikäyttöön suunnitellussa Hyvinkääsalissa.

  • Hyvinkään Orkesteri: Kauppatori 1, 05800 Hyvinkää
  • Intendentti Elina Heikkinen: elina.heikkinen@hyvinkaanorkesteri.fi
  • Taiteellinen johtaja Tuomas Pirilä: +358 40 587 1436, tuomas.pirila@hyvinkaanorkesteri.fi
go-top