Erilainen uusivuosi

22.12.2020 / Ei kommentteja

Hyvinkään Orkesterin perinteiset UV-konsertit odottavat parempia aikoja

Hyvinkään Orkesterin uudenvuodenaaton konsertti olisi tänä vuonna ollut järjestyksessään kolmaskymmenes. Koronapandemiatilanteen ja kokoontumisrajoitusten vuoksi aattoillan perinteinen konsertti ja järjestyksessään jo kymmenes uudenvuodenaatonaaton konsertti päätettiin siirtää hamaan tulevaan. Uuttavuotta vietetään siis Hyvinkäällä heti tilanteen salliessa!

Vallan ilman orkesterimusiikkia ei tarvitse silti olla – Orkesteri tuottaa konserttitallenteen, jonka ensiesitys on luvassa ON AIR Hyvinkään Facebook-sivulla sekä Hyvinkään kaupungin YouTube-kanavalla to 31.12.2020 klo 18.00. Konsertissa esiintyvät baritoni Markus Nieminen yhdessä pianisti Hans-Otto Ehrströmin kanssa, Hyvinkään Orkesterin yhdeksänhenkinen salonkikokoonpano sekä vaskikvintetti. Tilaisuuden juontaa Miia Maria Lahti. Konsertin yhteydessä on luvassa myös kaupunginjohtaja Jyrki Mattilan tervehdys sekä Hyvinkään kaupungin taidepalkinnon jako, kuten aina yleensäkin UV-konsertin yhteydessä.

Konserttitallenne on katsottavissa kahden viikon ajan ja se on tuotettu yhteistyössä Hyvinkään kaupungin ja ON AIR Hyvinkään kanssa, tiukasti terveysturvallisuussuosituksia noudattaen.

Ota yhteyttä

Hyvinkään Orkesteri konsertoi akustisesti mainiossa, konserttikäyttöön suunnitellussa Hyvinkääsalissa.

  • Hyvinkään Orkesteri: Kauppatori 1, 05800 Hyvinkää
  • Intendentti Elina Heikkinen: elina.heikkinen@hyvinkaanorkesteri.fi
  • Taiteellinen johtaja Tuomas Pirilä: +358 40 587 1436, tuomas.pirila@hyvinkaanorkesteri.fi
go-top