Kesäklassista TORILLE!

29.6.2021 / Ei kommentteja

Hyvinkään Orkesteri tuo torstai-iltapäiviin Hyvinkään torin uudelle toriterassille kavalkadin kesäistä klassista ja aurinkoisen keveää kamarimusiikkia. 

Hyvinkään Orkesterista tutut muusikot – Lauri Lehto, Irina Kim, Matti Lindholm, Emily Wagoner, Markus Pelli ja Maaret Koskenkari – ovat koonneet kuusi erilaista konserttia, joiden kokoonpanot ja ohjelmistot vaihtelevat konserteittain. Luvassa on monipuolinen kattaus barokkimusiikista Beatlesiin, Kesäillan valssista Hatšaturjanin Sapelitanssiin – ja kaikkea siltä väliltä.  Tarkemmat tiedot löytyvät kunkin konsertin omasta tapahtumasta sekä Facebookista Hyvinkään Orkesterin sivuston tapahtumista.

🌻

Kesäklassista Hyvinkään TORILLE! 

to 1.7. klo 14.00
to 8.7. klo 14.00
to 15.7. klo 14.00
to 22.7. klo 14.00
to 29.7. klo 14.00
to 5.8. klo 14.00 

🌻

”Kesäklassista”-konserttisarjan tuottaa Hyvinkään Orkesteri yhteistyössä Hyvinkään kulttuuripalveluiden ja TORILLE!-toriterassihankkeen kanssa.Tilaisuudet ovat maksuttomia ja soveltuvat kaikenikäisille. Kovin kesäisellä koiranilmalla konsertit siirtyvät läheisiin sisätiloihin.

Ota yhteyttä

Hyvinkään Orkesteri konsertoi akustisesti mainiossa, konserttikäyttöön suunnitellussa Hyvinkääsalissa.

  • Hyvinkään Orkesteri: Kauppatori 1, 05800 Hyvinkää
  • Intendentti Elina Heikkinen: elina.heikkinen@hyvinkaanorkesteri.fi
  • Taiteellinen johtaja Tuomas Pirilä: +358 40 587 1436, tuomas.pirila@hyvinkaanorkesteri.fi
go-top