Kohti konserttisyksyä!

15.9.2022 / Ei kommentteja

Hyvinkään Orkesterin 60-vuotisjuhlasyksy käynnistyi jo elokuussa, Red Carpet -festarin kanssa yhteistyönä toteutuneella elokuvamusiikin konsertilla, ja jatkuu tiiviisti lokakuun alkupuolelta aina vuoden viimeisiin päiviin.

Konserttisyksy tuo tullessaan Marrasklassikon, jousisoittajiemme soittaman Syysserenadin, rakastetun Lumiukko-elokuvaklassikon sekä perinteikkäät UV-konsertit. Vierailemme Lumiukon kanssa Kangasalla ja loka-marraskuussa kahden kuoroproduktion mukana Helsingissä ja Porvoossa – näistä lisää tuonnempana!

Konserttiliput tulevat myyntiin syyskuun lopulla. Konserteissa nähdään! 🤩

Ota yhteyttä

Hyvinkään Orkesteri konsertoi akustisesti mainiossa, konserttikäyttöön suunnitellussa Hyvinkääsalissa.

  • Hyvinkään Orkesteri: Kauppatori 1, 05800 Hyvinkää
  • Intendentti Elina Heikkinen: elina.heikkinen@hyvinkaanorkesteri.fi
  • Taiteellinen johtaja Tuomas Pirilä: +358 40 587 1436, tuomas.pirila@hyvinkaanorkesteri.fi
go-top