Maailma on kaunis!

16.1.2023 / Ei kommentteja

Musiikin moniottelija, suomalaisen iskelmämusiikin monumentti ja kevyen musiikin grand old man Kassu Halonen täyttää 70 vuotta tammikuussa 2023. Mitkään sanat eivät riitä kuvaamaan Kassun mahtavaa uraa suomalaisten tuntojen tulkkina, siispä mestarillisen säveltäjän syntymäpäivää juhlistetaan ainutlaatuisen yhteistyöproduktion merkeissä. Hyvinkään Orkesterin, Mikkelin kaupunginorkesterin, Hyvinkääsalin ja Mikkelin Mikaelin tuottamat konsertit soivat Hyvinkääsalissa ja Mikaelissa tammikuussa 2023.

Konserteissa valokeilaan nostetaan Kassun uskomaton säveltäjäura, joka käsittää yli 1500 äänitettyä sävellystä. Laululistalle on valittu mm. Kirkan, Irwinin ja Jari Sillanpään tunnetuiksi tekemiä hittejä, jotka saavat rinnalleen myös harvemmin kuultuja sävelmiä sekä aivan uusinta uutta: parin viime vuoden aikana Kassu on laajentanut sävellystyötään klassisen musiikin pariin. Säveltäjän sinfoniahuoneessa on syntynyt mm. suuria orkesteriteoksia, joista konserteissa kuullaan kantaesityksenä Sinfonia nro 2.

Konsertit johtaa kapellimestari Atso Almila ja solisteina laulavat Diandra, Tuure Kilpeläinen ja Laura Voutilainen. Juontajana toimii Mikko Kuustonen, joka myös esittää pari Kassun ihanaa hittiä – nenäliinavaroitus!

Ota yhteyttä

Hyvinkään Orkesteri konsertoi akustisesti mainiossa, konserttikäyttöön suunnitellussa Hyvinkääsalissa.

  • Hyvinkään Orkesteri: Kauppatori 1, 05800 Hyvinkää
  • Intendentti Elina Heikkinen: elina.heikkinen@hyvinkaanorkesteri.fi
  • Taiteellinen johtaja Tuomas Pirilä: +358 40 587 1436, tuomas.pirila@hyvinkaanorkesteri.fi
go-top