Kesäklassiset Torilla!

15.6.2023 / Ei kommentteja

Torikonsertit tulevat sittenkin! Kesää on jo matkattu tovi, mutta aina on tilaa musiikille varsinkin niille, jotka kesäänsä kaupungissa viettävät. Niinpä Hyvinkään Orkesteri järjestää yhdessä toriterassin yrittäjien kanssa sarjan konsertteja, joissa kuullaan niin klassista musiikkia kuin musiikin ajattomia klassikoita monissa eri kokoonpanoissa ja tyylilajeissa.

Aloitamme konserttien sarjan juhannuksen alla 21.6. klo 16 johdattamalla kaupunkilaiset lavatanssitunnelmaan aiemmilta kesiltä tutun laulajan ja musiikin monitaiturin Tuukka Lehtosen saapuessa pienen jousiston solistiksi.

Tervetuloa kuuntelemaan!

Ota yhteyttä

Hyvinkään Orkesteri konsertoi akustisesti mainiossa, konserttikäyttöön suunnitellussa Hyvinkääsalissa.

  • Hyvinkään Orkesteri: Kauppatori 1, 05800 Hyvinkää
  • Intendentti Elina Heikkinen: elina.heikkinen@hyvinkaanorkesteri.fi
  • Taiteellinen johtaja Tuomas Pirilä: +358 40 587 1436, tuomas.pirila@hyvinkaanorkesteri.fi
go-top