Syyskausi lähestyy

23.8.2023 / Ei kommentteja

Hyvinkään Orkesterin syyskaudella on luvassa monenlaisia hienoja hetkiä! Syyskuussa kuullaan Mozartin ja Haydnin sinfonioita, lokakuussa viihtyy koko perhe Lastenorkesteri Ammuu! :n konsertissa ja marraskuun kuullaan muun muassa nuoren viulistilahjakkuuden Emil Peltolan taituruutta. Näiden lisäksi pääsemme joulukuussa nauttimaan iki-ihanasta Lumiukko -animaatioelokuvasta, sekä perinteisestä Uudenvuoden konsertista. Nähdään konserteissa!

Ota yhteyttä

Hyvinkään Orkesteri konsertoi akustisesti mainiossa, konserttikäyttöön suunnitellussa Hyvinkääsalissa.

  • Hyvinkään Orkesteri: Kauppatori 1, 05800 Hyvinkää
  • Intendentti Elina Heikkinen: elina.heikkinen@hyvinkaanorkesteri.fi
  • Taiteellinen johtaja Tuomas Pirilä: +358 40 587 1436, tuomas.pirila@hyvinkaanorkesteri.fi
go-top