PIKNIK!

Synkronis-kvartetti
Klaara Pyrhönen ja Iiris Pyrhönen-Koivula, viulu, 
Matti Lindholm, alttoviulu ja Elina Susiluoto, sello
Nyt saa Hyvinkään taidemuseossa nauttia nykytaiteesta, elävästä musiikista ja ruoasta samalla kertaa! Taidemuseon Ison salin näyttely, kuvataiteilija Pia Sirénin Luonnos, tarjoaa ainutlaatuiset puitteet kevättalven piknikille. Nappaa halutessasi kotoa mukaan eväskori, osta Cafe Aulan herkkupussi museolta tai tule vain kuuntelemaan – kaikki käy tällä erikoisella luontoretkellä!
Pia Sirénin massiivinen luontoinstallaatio on muuttanut museon näyttelytilan lähes tunnistamattomaksi. Monimetriset puut kurottavat kohti kattoikkunoita, isokokoinen vesiputous solisee tilan takaseinällä ja pienemmät kasvit puskevat kohti valoa. Tutun ja tuntemattoman rajapinnoilla liikkuva muovinen maisema tarjoaa elämyksen, jossa on muistumia luontopoluilta ja näköalapaikoilta.
Hyvinkään Orkesterin soittajista koostuvan Synkronis-kvartetin ohjelmassa on sitä sun tätä herkkua, kuten herkkukorin sisältöön sopiikin. Puolituntiset piknik-konsertit järjestetään yhteistyössä Hyvinkään taidemuseon kanssa ja konsertteihin pääsee museon sisäänpääsyn hinnalla.
Hyvinkään taidemuseo
Hämeenkatu 3 D
Puh. 040 480 1644
taidemuseo@hyvinkaa.fi
www.hyvinkaantaidemuseo.fi

Ota yhteyttä

Hyvinkään Orkesteri konsertoi akustisesti mainiossa, konserttikäyttöön suunnitellussa Hyvinkääsalissa.

  • Hyvinkään Orkesteri: Kauppatori 1, 05800 Hyvinkää
  • Intendentti Charlotta Kivistö: +358 40 773 8466, charlotta.kivisto@hyvinkaanorkesteri.fi
  • Taiteellinen johtaja Tuomas Pirilä: +358 40 587 1436, tuomas.pirila@hyvinkaanorkesteri.fi
go-top