Intendentin haku avoinna

Hyvinkään Orkesteri on 60-vuotias sinfoniaorkesteri, joka kerää riveihinsä ammattilaisia ympäri eteläistä Suomea. Valtionosuutta nauttiva orkesteri on tunnettu monipuolisuudestaan ja toimii merkittävässä roolissa paikallisessa kulttuuritarjonnassa. Akustisesti mainiossa Hyvinkääsalissa soittava orkesteri on Hyvinkään kaupungin klassisen musiikin veturi ja haluaa edistää Hyvinkään mainetta mielenkiintoisena tapahtumakaupunkina.

Hyvinkään Orkesteri ry hakee intendenttiä vakituiseen päätoimeen 1.9.2023 alkaen. Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Tehtävässä vaaditaan erinomaista suomen kielen taitoa sekä valmiutta työskennellä myös englanniksi. Ymmärrys sinfoniaorkesterin toiminnasta, sekä vankka kosketuspinta klassiseen musiikkiin ovat myös tehtävässä menestymisen edellytyksiä.

Intendentti vastaa orkesterin toiminnan kokonaisuudesta. Tehtäviin kuuluvat mm. konserttien suunnittelu ja järjestäminen (kapellimestarien, solistien ja soittajien kiinnittäminen) yhdessä taiteellisen johtajan kanssa, taloushallinto, viestintä ja mainonta sekä markkinointi, nuotiston hoito ja työyhteisön kehittäminen. Konsertteja orkesterilla on keskimäärin yksi kuukaudessa.

Koeaika on 6 kuukautta. Viikkotyöaika on 30 tuntia ja palkka 2200 euroa kuukaudessa. Intendentiksi valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä selvitys terveydentilastaan.

Vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen toimitetaan 6. huhtikuuta 2023 mennessä sähköpostilla hallituksen puheenjohtaja Antti Hakkaraiselle puheenjohtaja(at)hyvinkaanorkesteri.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa hallituksen puheenjohtaja Antti Hakkarainen puh. 050 529 1487

Ota yhteyttä

Hyvinkään Orkesteri konsertoi akustisesti mainiossa, konserttikäyttöön suunnitellussa Hyvinkääsalissa.

  • Hyvinkään Orkesteri: Kauppatori 1, 05800 Hyvinkää
  • Intendentti Lauri Lehto: +358 40 700 8864, lauri.lehto@hyvinkaanorkesteri.fi
  • Taiteellinen johtaja Tuomas Pirilä: +358 40 587 1436, tuomas.pirila@hyvinkaanorkesteri.fi
go-top